-
Pan voorverwarmen: Zet de pan op middelhoog vuur en laat deze goed heet worden.
-
Boter toevoegen: Voeg een klein beetje boter toe aan de hete pan. Gebruik niet te veel boter, omdat de marinade al op olie basis is.
-
Schnitzels bakken:
-
Leg de runderschnitzels voorzichtig in de pan.
-
Bak de schnitzels 45 seconden aan één kant.
-
-
Om draaien: Draai de schnitzels voorzichtig om en bak ze nog 45 seconden aan de andere kant.
-
Rusttijd: Haal de schnitzels uit de pan en wikkel ze in aluminiumfolie. Laat ze enkele minuten rusten zodat de sappen zich goed kunnen verdelen.
-
Serveren: Serveer de schnitzels na het rusten met bijgerechten naar keuze.
Runderschnitzel
10300
Productinformatie
Runderschnitzels zijn dunne, malse stukken rundvlees die vervolgens worden gebakken in een pan. Ze worden gesneden uit de bovenbil of de achterbout van het rund. Runderschnitzels hebben een zachte textuur en een rijke smaak, ideaal voor snelle bereidingen.
Bereidingsadvies:
Productdetails
Product
Ingrediënten | Rundvlees, Soja, Selderij, Sulfiet, (E220, -, E228) |
---|---|
Allergenen | soja, selderij, sulfiet |
SKU | 10300 |